8360 Keszthely,
Martinovics utca 55/A.

Telefon: +3683515801
stardeck.plus@gmail.com

Pályázatok

A Stardeck Plus Kft. infokommunikációs fejlesztése

Termelési kapacitás bővítése a Stardeck Plus Kft. -nél

Innovatív eszközbeszerzés a Stardeck Plus Kft. -nél


 

 

 

A Stardeck Plus Kft. infokommunikációs fejlesztése

 

A projekt címe:

A Stardeck Plus Kft. infokommunikációs fejlesztése

A kedvezményezett neve:

Stardeck Plus Ingatlanforgalmazó Korlátolt Felelősségű Társaság

A szerződött támogatás összege: 2 922 328 Ft

Visszatérítendő hitel összege: 3.141.502.- Ft

A támogatás mértéke: 40%

 

A projekt tartalma:

Cégünk teljesítményének növekedése érdekében, fontos a minőségi fejlődés, ehhez járul hozzá a pályázat keretében bevezetett vállalatirányítási rendszer. A telepített rendszer által növekszik a cég teljesítménye, termelékenysége, kiszélesedik az üzleti perspektíva, továbbá nő a vállalat alkalmazkodóképessége, amelyre az üzleti stratégiánk élénkítésére szükség van. Előre tervezhetünk és reagálhatunk azokra a piaci és technológiai változásokra, amelyek befolyásolják cégünk teljesítményét, növekedését.

A rendszer olyan több modulból álló szoftvercsomag, amely célja és feladata összefogni a vállalat minden egyes részfolyamatait, úgy hogy a szükséges adatokat integrált módon, csak egyszer tároljuk. A rendszer adatbázisából a megfelelő lekérdező algoritmusokkal pontos, naprakész és a vállalati döntéseket támogató adatokat lehet kiszűrni.  A rendszer moduláris felépítésű, így az egyes részterületeket lefedő szoftvercsomagok elkülöníthetők különböző modulokra, komponensekre. A modulok önállóan is működőképesek, így lehetőség nyílik a rendszer fokozatos bevezetésére. A modulok integrációja lehetővé teszi a vállalat különböző részlegeinek teljes mértékű együttműködését, a pontos és naprakész információk áramlását a rendszerben.

 

A rendszer moduláris felépítésű, így az egyes részterületeket lefedő szoftvercsomagok elkülöníthetők különböző modulokra, komponensekre:

 

Vállalati CRM, értékesítési terület:

Illeszkedik a vállalat szervezeti felépítéséhez, integrál, ügyfélközpontú, mely támogatja a belső értékesítési folyamatokat. Aktívan támogatja az ügyfélszolgálati és értékesítési folyamatokat, emellett hozzájárul a hatékonyság és elégedettség növeléséhez.

Kontrolling és döntéstámogatás:

Használata lehetővé teszi az adott munkafolyamatok automatizálását, és a végrehajtási folyamatok támogatását, ezáltal optimalizálja a szükséges munkaerő ráfordítást, elősegítve ezzel a működési hatékonyság növelését. 

Beszerzési, logisztikai terület:

Biztosítja a raktárkészlet értékbeli nyilvántartását raktáranként, cikkenként, cikkcsoportonként. Továbbá biztosítja a készletértékelési nyilvántartások kezelését. A készletérték, mennyiségi nyilvántartás kezelése során optimálisabb raktárkészlet érhető el.

Elektronikus iratkezelési rendszer:

Képes az összes irat minden formájának nyilvántartására, homogén módon történő kezelésére. Az elektronikus tartalmak tárolásával és a papír iratok digitalizálásával egy átfogó tudásbázist alakít ki.

Gyártási terület:

Segít a készletgazdálkodás, a megrendelések kezelésének, az árkalkulációnak, a szabászati optimalizálásnak a kezelésében, a maradékanyag-gazdálkodás digitalizálásában és optimalizálásában.

 

A bevezetett rendszer segítségével növekszik a termelékenységünk és hatékonyságunk, a tervezhetőség megnövekedésével csökkenteni tudjuk a nem tervezett túlórákat, továbbá a szállítmányok méretét is optimalizálni tudjuk, a gyakori üresjáratokat csökkenteni tudjuk az alkatrészek összehangolásával az összeszerelési területeken. Előzetes számításunk szerint 8-9%-os termelésnövekedést tudunk ezzel elérni.

 

Az új rendszerrel csökken a vásárlási költség a megalapozott ütemezés által, ami felszabadítja a beszerzőt a sürgősségi szállítások és a tengernyi papírmunka alól, így jobban összpontosíthat munkája fontosabb elemeire. A megtakarításokat az alacsony árak mellett a teljes vásárlási költség csökkenése is segíti. Így, a vásárlási költségek mintegy 6%-át meg tudjuk takarítani. Csökken a minőségromlási költség is, mivel a megalapozott ütemezés stabilabb környezetet eredményez, ami kevesebb selejttel jár.

 

A projekt befejezési dátuma: 2021.02.28.

A projekt azonosító száma: GINOP-3.2.2-8-2-4-16-2019-01621

Közreműködő szervezet:

Pénzügyminisztérium – Gazdaságfejlesztési Programokért Felelős Helyettes Államtitkárság

1139 Budapest, Váci út 81-83.

gazdasagfejlesztes@pm.gov.hu

Tel: +36 1 896 66666

 


 

 

 

Termelési kapacitás bővítése a Stardeck Plus Kft. -nél

 

A kedvezményezett neve: Stardeck Plus Ingatlanforgalmazó Korlátolt Felelősségű Társaság

A projekt címe: Termelési kapacitás bővítése a Stardeck Plus Kft. -nél

A szerződött támogatás összege: 14 849 100 Ft

A támogatás mértéke: 45 %

A projekt tartalma: A beszerezni kívánt gépek:

  • OMC PL 120 faipari prés gép fűthető lapokkal
  • CASADEI PF 52egyengető gyalugép
  • PETTINI 541 2 zsákos faipari elszívó berendezés
  • CASADEI XENIA 40 lapszabász körfűrészgép dönthető lappal
  • PETTINI 541 2 zsákos faipari elszívó berendezés

A gépekkel a következő technikák érhetőek el: Laminált lapok vágása egyedi és sorozatgyártásban, mint például, szállodai szobaberendezések, irodabútorok, nappali bútorok, szobabútorok, konyhabútorok és minden laminált laptermékből készíthető bútor alkatrészének vágása. Laminált termékek gyártása: A fűrészárú telepen megvásárolható laminált forgácslap táblákból és magas fényű PVC vagy akril bevonattal rendelkező MDF lapokból szabott alkatrészeket tudunk előállítani. A táblafelosztó gépen az egész táblákból a szabásjegyzéknek megfelelően kész méretre vágjuk az alkatrészeket, figyelembe véve a szálirányt is.

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2018.06.30.

A projekt azonosító száma: GINOP - 1.2.2 -16 - 2017 - 01859

 


 

 

 

Innovatív eszközbeszerzés a Stardeck Plus Kft. -nél

 

A kedvezményezett neve: Stardeck Plus Ingatlanforgalmazó Korlátolt Felelősségű Társaság

A projekt címe: Innovatív eszközbeszerzés a Stardeck Kft-nél

A szerződött támogatás összege: 14 998 000 Ft

A támogatás mértéke: 50 %

A projekt tartalma: A beszerzett gép:

  • CASADEI FLEXA 47 automata élzáró gép.

Az új eszközzel előállított termékek magasabb termelési technológia elérését teszik lehetővé; olyan hozzáadott érték-növekedést eredményez vállalkozásunknak, melynek keretében jelentősen magasabb minőség színvonalú termékek gyártását tudjuk megvalósítani. Gépeink számának növelésével arányosan kapacitásunk is bővül, így több és jobb minőségű munkát tudunk elvégezni. A kapacitásbővítés által a kiélezett piaci versenyben megrendelőinknek változatlan, jó minőségű termékekkel tudunk rendelkezésre állni, nagyobb mennyiségek esetén is rövid határidővel. A géppel a fejlesztendő technológiák érhetőek el: Laminált lapok vágása egyedi és sorozatgyártásban, mint például, szállodai szobaberendezések, irodabútorok, nappali bútorok, szobabútorok, konyhabútorok és minden laminált laptermékből készíthető bútor alkatrészének alakítása. Az élzáró gépet a laminált lapalkatrészek éleinek lezárásához használjuk. A körfűrész gépen és CNC megmunkáló központon előkészített laminált lapok éleit az elzáró gépen tudjuk lezárni. A géppel a 0,4 mm-es ABS élenyagtól a 3 mm-es ABS élanyagig tudjuk az alkatrészek éleit lezárni. A gép a felviendő élanyag vastagságának megfelelő értéket először gyémánt marókkal lemarja, majd a ragasztózó egység a ragasztót az alkatrész élére felviszi, és a nyomógörgők az élanyagot a lap élére rányomják, majd a végvágó körfűrész elvágja az élanyag hosszát, a kerekítő egység pedig lekerekíti az éleket.

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2018.10.15.

A projekt azonosító száma: GINOP-2.1.8-17-2017-00035

 Stardeck Plus Kft. - Magyar